Hoe slechte adem te verhelpen?

Hoe verhelp je een slechte adem?

Op de vraag hoe we slechte adem het beste kunnen verhelpen moeten we eerst achter de bron zien te komen. Slechte adem verhelpen is in de meeste gevallen gemakkelijk op te lossen door het gebruik van een tongschraper zoals bijvoorbeeld Orabrush.  Het blijkt dat stinkende geur uit de mond in 9 / 10 situaties komt door een vies sediment van bacteriën op de tongrug. Dit kan vrij eenvoudig worden verholpen door een tongspatel én eventuele andere middelen.

 

Welke middelen kunnen een slechte adem verhelpen?

Er zijn ongelooflijk veel middelen op de markt die een slechte adem kunnen voorkomen. Echter zijn niet alle middelen even betrouwbaar en zal je niet direct van je issue afhelpen. De belangrijkste hiervan zetten we uiteen.

 

Slechte adem tot slot

Géen aanslag meer op de tong? Dat houdt in dat je in bijna alle gevallen weer een frisse adem hebt. Poets met regelmaat je tong met bijvoorbeeld Orabrush. Orabrush is een vertrouwde tongplak verwijderaar en wereldwijd erg populair door zijn werking. Stinkadem komt even vaak voor bij mannen als bij vrouwen. Ook komt stinkadem voor bij kinderen. Echter hoe ouder men wordt, hoe groter de kans op halitose bestaat. Ook komt een vieze adem geregeld bij kinderen voor. Vooral bij kinderen kun je halitose verhelpen door goed de tong te schrapen met bijvoorbeeld een Orabrush.