Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Goedkope tongschraper waar te koop? | Tips!

Waar koop je een goedkope tongschraper?

goedkope tongschraperEen goedkope tongschraper kun je hier kopen. Waar je de goedkoopste kan kopen hangt tevens af van de eisen die je stelt aan een tongschraper. Er zijn verschillende tongreinigers te bestellen en hoewel ze allemaal hetzelfde doel hebben blijkt niet elke tongreiniger even effectief te zijn.

Zie ook: Beste 10 tongschrapers

Welke tongreiniger kan ik waar het beste kopen?

tongreiniger kopenOrabrush is een minder goedkope tongreiniger die je online kunt kopen, echter heb je er ook twee keer zoveel plezier van. Deze unieke tongplak-afkrabber is namelijk capabel om in de kleine crypten van de tong te komen en ook daar de bacteriën weg te poetsen. Het mee- ingebouwde schrapertje is uiterst secuur in het wegtrekken van gele tongsmurrie. Het is een tongreiniger die iets minder kost dan een tientje en is daarmee één van de duurdere tongreinigers op de markt (buiten de zilveren en gouden tongschrapers om natuurlijk).

 

De goedkoopste tongschraper bijkt niet altijd de beste te zijn

tongreiniger bestellenJe kunt goedkope tong schrapers kopen bij de drogisterij, apotheek of online bestellen. Al voor een paar euro ben je de trotse bezitter van een tongreiniger. Bij de DA, Etos en Kruidvat liggen zo’n  1 á 2 tongragers die je kunt kopen. Echter blijkt dat deze tongschrapers, waarvan we de naam niet noemen niet even effectief zijn in het verwijderen van tongbacteriën. De tongschrapers hebben allen een schraapmogelijkheid, maar vergeten de bacteriën in de spleetjes van de tong te verwijderen. Bekijk OraBrush hier

 

• Goedkope tongreinigers koop je online, bij de apotheek of drogisterij
• Let op! Goedkope tongschrapers zijn niet altijd de beste
• Orabrush is niet te koop bij DA, Kruidvat of Etos

Lees ook:
welke tongschraper is de beste
tong reinigen tips