Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Aanslag op de tong wordt vaak onderschat!

Is aanslag op de tong dé oorzaak van slechte adem?

Er zijn vele verschillende oorzaken van slechte adem. Op maar liefst 25 verscheidene manieren kun je een onwelriekende ademgeur oplopen. Uit onderzoek blijkt dat de allergrootste aanstichter van dit probleem komt door vieze aanslag op de tong.


Groot aantal Idols deelnemers kampt met tongaanslag

Afgelopen weken kun je ook bij Idols zien dan bepaalde zangers en zangeressen het niet zo nauw nemen met het uiterlijk van de tong. Overal wordt tijdens zo’n optreden aan gedacht. De kleren matchen perfect bij de make up kleur, en de sneakers worden gedragen zoals de echte Amerikaanse rappers ze ook zouden dragen.

 

Grove tongstructuur loopt meer risico op slechte adem

Één nauwkeurig detail hebben ze helaas over het hoofd gezien. Bij het zingen van hoge tonen is de tong volledig in zicht bij de rest van Nederland. Met name bij de zangers en zangeressen met een wat grovere tongstructuur wordt pijnlijk duidelijk dat ze nog nooit hebben gehoord van tongschrapen. Een vieze aanslag op de tong is bij vele Nederlanders gaande, zonder dat ze werkelijk weten dat ze er mee te kampen hebben. Simpelweg, we letten er gewoon niet op. Wat niet weet wat niet “deert” Nou daar gaat het dus mis. Nederlanders, het wordt tijd om de tong te ontdoen van vieze aanslag! Het zorgt namelijk voor een vieze adem.

 

Op Twitter wordt het nog eens pijnlijk duidelijk

Op Twitter is het erg grappig om te zien dat met name de Nederlanders uit de Overzeese delen van de wereld, te kennen geven zich te ergeren aan het feit dat Nederlanders hun tong niet poetsen. En gelijk hebben ze. Een simpel instrument als een tongreiniger is slechts in weinig badkamers in Nederland te vinden en dat terwijl dit absoluut niet onderschat mag worden.

 

Witte aanslag op de tong heeft gevolgen

Een klein beetje witgeel drab op de tong kan al enorme gevolgen hebben voor de frisheid van je adem en moet daarom nodig worden verwijderd. Gelige aanslag op de tong bestaat uit een combinatie van tongplak, en bacteriën die eiwitten en voedseloverblijfselen proberen af te breken. Daar komt een ontiegelijk vieze walm vandaan waardoor de adem onfris begint te dampen.

 

Orabrush Tongschraper beste wapen tegen aanslag op de tong.

Dus aan alle zangers , zangeressen en de rest van de wereld zeggen wij; “koop een degelijke Orabrush tongreiniger en gebruik het liefst de frisse gel er ook bij en haal als de wiedeweerga die ellende van je tong, dan kunnen we allemaal weer rustig slapen.”

Category: tongschrapers