Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Beste middelen slechte adem

Welke zijn de beste middelen tegen slechte adem?

De meeste middelen tegen slechte adem zijn duur maar bieden geen garantie voor het feit dat het de beste middelen zijn. Een stinkende mond is erg vervelend. Je struint het internet af op zoek naar middeltjes en hoopt er dan vanaf te komen. Veel producten tegen halitose zijn kostbaar en lijken in eerste opzicht goed te werken maar blijken later de gesteldheid van de ademstroom  te verergeren. Wat nu? De slechte werking komt omdat de meeste middeltjes tegen een stinkende mond bestaan uit alcohol, suikers en andere niet werkende mechanismen.

Alcohol en suiker zijn uitdrogende middelen

Mondwaters met alcohol helpen goed tegen ontstoken tandvlees, maar op den duur niet tegen slechte adem. Door alcohol verdroogt de mond. Een droge mond heeft te weinig tot géén speeksel. Spuug in de mond vuurt normaal gesproken enzymen af op de slechte bacteriën. Nu spuug ontbreekt hebben de bacteriën vrij spel en zullen dus een nog groter feestje vieren dan voordat ze in aanraking kwamen met mondwater.

Alcohol in mondwater heeft nog grotere gevolgen

Er wordt zelfs gezegd dat mondwaters met alcohol uiteindelijk zorgt voor vieze bruine aanslag op het gebit. Er zijn zelfs gevallen bekend van mensen die mondkanker hebben gekregen omdat ze overmatig spoelden met mondwater. Er zijn dus hoe dan ook betere middelen tegen slechte adem. Orabrush speelt hier goed op in. Slechte adem komt in de meeste gevallen door bacteriën in de mondholte, en dan met name het achterste gedeelte van de tong. Orabrush samen met een mondwater zonder alcohol, werkt uitstekend tegen slechte adem en is ook goed voor langer termijn gebruik.

Helpt kauwgom als middel tegen slechte adem?

Als je denkt dat je met een kauwgompje klaar bent sla je de plank compleet mis. Kauwgom met suiker werkt alleen voor enkele minuten en droogt net als alcohol de mond uit. Suikers onttrekken vocht uit de mond, waardoor er niet genoeg speeksel meer resteert die met hun enzymen de verkeerde bacteriën uitschakelen. Kauwgom is oké, maar zorg wel voor suikervrije kauwgom.

Welk middel helpt dan wél met zekerheid tegen vieze adem?

Stinkende adem kan het beste worden verslagen met de Orabrush tongreiniger. Door het schrobbertje en trekkertje kunnen bacteriën op de tong gemakkelijk worden weggeschraapt. Gele aanslag op de tong is namelijk de grootste ontregelaar van je adem. De bacteriën zorgen ervoor dat je mond gaat stinken. Haal deze vervelend tongplaque nu direct van je tong met Orabrush.

 

Category: tongschrapers