Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Beste natuurlijke middelen slechte adem

Wat zijn de beste natuurlijke middelen tegen slechte adem?

Je kunt met verschillende natuurlijke middeltjes slechte adem verhelpen. Let er wel op dat naast deze natuurlijk middelen het allerbelangrijkste is om met een tongschraper je tong te poetsen. Orabrush uit de verenigde Staten is uitgeroepen tot meest populaire tongplak verwijderaar.

4 natuurlijk middelen tegen een stinkende adem

  1. Tongschraper Orabrush. Geen natuurlijk product, maar wel het belangrijkste middel tegen slechte adem.
  2. Kook kaneelschors in een pannetje met water. Bewaar dit water in een ontsmette fles en je kunt het gebruiken als mondwater.
  3. Peterselie blaadjes kauwen. Deze blaadjes zitten vol met chlorofyl. Dit is een stof die vanuit zichzelf geuren neutraliseert.
  4. Eet elke dag suikervrije yoghurt. Een onderzoek uit Amerika toont aan dat mensen met chronisch slechte adem minder vieze zwavelproductie in de mond vormen bij het eten van suikervrije yoghurt. Let op eiwitrijke middelen zoals kaas, melk, vlees en vis zorgen daarentegen wél voor slechte adem en probeer deze daarom te vermijden in het eetpatroon.

De tong bestaat uit piepkleine microscopische haren. Doordat de nog kleinere en stinkende bacteriën zich op deze haartjes gaan vestigen is het erg verstandig je tonghaartjes weer schoon te krijgen. Dat kun je het beste in drie stappen realiseren.

In 3 stappen van je slechte adem af?

  • Borstel zachtjes met een Orabrush tussen de groefjes van je tong en schraap het vervolgens van achter naar voren weg.
  • Neem een tonggel, het liefst van hetzelfde merk als het merk tongschraper dat je gebruikt en smeer deze gel op je tong. Deze gel ontsmet de tonghaartjes.
  • De laatste stap is het spoelen met een mondwater waarin geen alcohol zit. Deze aanpak zal je voor 90% van je slechte adem afhelpen.

Category: tongschrapers