Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Frisse Adem

Hoe krijg je een frisse adem?

Frisse adem is lekker. Je zit lekker in je vel, communiceert gemakkelijk en je zit boordevol zelfvertrouwen. Toch is er een groot deel van de bevolking dat kampt met een onfrisse adem. Als je last hebt van slechte adem kan dat bijzonder vervelend zijn. Sommige mensen hebben last van een chronisch slechte adem, maar de meesten van ons hebben er tijdelijk last van. In principe ligt de oorzaak van slechte adem bij de tong en kun je dit zeer simpel verhelpen met de Orabrush tongschraper.

 

  • Orabrush is het beste middel tegen een slechte adem
  • Tongschrapen verwijdert de witte plaklaag op de tong
  • Flossen en tandenstoken
  • Zorg voor voldoende speeksel door het drinken van water en het kauwen van kauwgom

Frisse adem en een goede mondhygiëne

Frisse adem gaat gepaard met een goede mondhygiëne. Als je goed zorgt voor je mond dan komt frisse adem vanzelf. Poets iedere ochtend en avond je tong en daarna je tanden. Het poetsen van de tong kun je het beste doen met Orabrush. Een handige effectieve tool dat ervoor zorgt dat je adem in no time weer lekker fris ruikt. Eet voedsel met vezels, vermijd alcohol en koolzuurhoudende drankjes. Ga geregeld naar de mondhygiënist en tandarts.

Frisse adem en de kleur van de tong

Zoals vermeld is de tongschraper een belangrijk middel voor het hebben van een frisse adem. Als de kleur van de tong geel, wit of bruin is dan is slechte adem een feit. Daarom is het belangrijk deze gekleurde plaklaag van de tong te verwijderen. Bacteriën hopen zich op in de groeven van de tong en produceren gassen waar niemand blij van wordt.

Frisse adem en het gebruik van mondwater

Mondwater komt geregeld voor in reclames als hét middel tegen vieze adem. Wees je ervan bewust dat mondwater in vele gevallen niet helpt. Met name mondwaters die alcohol bevatten brengen meer ellende met zich mee dan dat ze je aan een frisse adem helpen. Mondwater met alchol droogt de mond juist uit, en vernietigen ook de stoffen in het speeksel die belangrijk zijn voor een gezonde mond.

 

Category: tongschrapers