Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

halitose behandeling

Wat is de beste behandeling bij halitose?

De behandeling van halitose is bij de meeste patiënten redelijk eenvoudig te bewerkstelligen. Echter het gebruik van mondwater en paar frisse pepermuntjes zal de behandeling van halitose niet veel verder helpen, ondanks dat de reclames dit wel doen vermoeden. We moeten eerst terug naar de bron van slechte adem om te kijken hoe we een stinkende ademgeur het effectiefst kunnen aanpakken. De oorzaak van slechte adem ligt bij 900 van de 1000 patiënten in de mond en dus niet in de maag, darmen of longen.

Ik poets iedere dag mijn tanden maar toch heb ik halitose.

Mensen die dagelijks keurig tandenpoetsen en toch niet van de slechte adem afkomen, vergeten in veel gevallen de achterkant van de tong schoon te maken. De achterkant van de tong is meestal wat ribbelig en bestaat uit hele kleine tonghaartjes. Dit zijn hele kleine kiertjes waarin zich allerlei lichaamstoffen en etensrestjes bevinden. Bacteriën die we allemaal in onze mond hebben, proberen deze restjes af te breken. Tijdens deze gewaarwording komen er zeer vieze geuren vrij. Deze gassen zorgen voor halitose. Er is maar één goede manier om dit te behandelen en dat is door een tongschraper te gebruiken. Eén van de beste tongreinigers op dit moment is de Orabrush.

Is Orabrush de juiste behandeling tegen halitose?

Orabrush komt uit de verenigde staten en staat bekend als een zeer effectief middel tegen halitose. De behandeling van een vieze tong vol bacteriën is essentieel om een stinkende mondgeur te voorkomen. Probeer de tong beter niet schoon te maken met je tandenborstel, omdat je hiermee namelijk je tong kunt beschadigen. De Orabrush is hier speciaal voor ontworpen. Het bevat een schrapertje en een borsteltje ineen en is daarom effectiever in de behandeling dan andere tongreinigers omdat die alleen de opppervlakte van de tong bereiken.

Tot slot

93% van Nederland wil worden gewaarschuwd bij slechte adem. Dus als je iemand in je omgeving opmerkt met een lichte dan wel zware vorm van halitose, vertel diegene dan op een vriendelijke manier dat het gemakkelijk te behandelen is. Ondanks slechte adem nog steeds een taboe is, is het voor iedereen beter elkaar erop te wijzen.

Category: tongschrapers