Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Halitose oplossing

Wat is dé beste oplossing tegen halitose?

Halitose is in veel gevallen gemakkelijk op te lossen.
Om halitose op te lossen zul je in de meeste gevallen een tongschraper moeten gebruiken.
We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving waarvan je vindt dat zijn adem slecht ruikt. Een stinkende mondgeur heet ook wel halitose. Meestal hebben we niet “the guts” er iets van te zeggen. Maar heb je er ook wel eens over nagedacht dat jouw adem ook slecht kan ruiken zonder dat je het zelf weet?

Je bent niet capabel je eigen adem in te schatten!
Omdat je gewend bent aan je eigen ademgeur, ben je niet objectief en dus niet capabel genoeg in te schatten of je uit je mond ruikt dan wel niet. Als jouw collega of partner erg vies uit zijn mond ruikt, en je weet zeker dat dat niet komt door knoflook of sigarettengeur, probeer dan eens te letten op de kleur en structuur van zijn tong.

Witte gele of bruine aanslag op de tong zorgt voor halitose
Als de tong wittig, gelig of nog erger bruinig van kleur is moet er alarm geslagen worden. Dit duidt namelijk op een sediment van één en al viezigheid. Een wit laagje op de tong bestaat uit bacteriën die druk bezig zijn met het laten afsterven van voedselresten, tandplak en eiwitten. Al doende ontstaan er gassen in de mond, die worden uitgeademd.

Wittig tongplak heeft grote gevolgen zoals halitose.
Neem maar van ons aan dat je hier verre van lekker uit de mond gaat ruiken. Dit mag je absoluut niet onderschatten. Al een ieniemienie klein beetje gelig tongplak kan zorgen voor zeer indringende stinkgeuren uit de mond.

Je bent eigenlijk verplicht zijn ademgeur aan de kaak te stellen
Je wilt hoe dan ook zijn halitose – probleem oplossen. Probeer je naaste daarvoor te waarschuwen, hoe moeilijk je het ook vindt dit naar buiten te brengen. Echter uit sociaal oogpunt wil je natuurlijk niet dat het zijn of haar slechte adem een big issue onder je collega’s gaat worden. Omdat je je eigen adem niet ruikt, is diegene dus ook niet in staat te bepalen hoe zijn adem ruikt. Je bent dus eigenlijk verplicht deze bron van ergernis uit het veld te ruimen door eerlijk naar buiten te treden.

Halitose oplossen door de tong te reinigen met Orabrush
Halitose kun je simpel en eenvoudig oplossen door het gebruik van een tongschrobber. Snel je naar de apotheek of bestel online een degelijke tongschraper zoals bijvoorbeeld Orabrush en probeer hem tijdens de kerst onder zijn kerstboom te krijgen of stuur hem anoniem op naar zijn thuisadres.

Category: tongschrapers