Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Hoe slechte adem te verhelpen?

Hoe verhelp je een slechte adem?

Op de vraag hoe we slechte adem het beste kunnen verhelpen moeten we eerst achter de bron zien te komen. Slechte adem verhelpen is in de meeste gevallen gemakkelijk op te lossen door het gebruik van een tongschraper zoals bijvoorbeeld Orabrush.  Het blijkt dat stinkende geur uit de mond in 9 / 10 situaties komt door een vies sediment van bacteriën op de tongrug. Dit kan vrij eenvoudig worden verholpen door een tongspatel én eventuele andere middelen.

 

Welke middelen kunnen een slechte adem verhelpen?

Er zijn ongelooflijk veel middelen op de markt die een slechte adem kunnen voorkomen. Echter zijn niet alle middelen even betrouwbaar en zal je niet direct van je issue afhelpen. De belangrijkste hiervan zetten we uiteen.

  • Tongschraper. Orabrush tongreiniger reinigt de rug van de tong en maakt bacteriën onschadelijk. In combinatie met het gebruik van de Orabrush ontsmettende gel, is het effect 100% gegarandeerd.
  • Mondwaters en mondspoelmiddelen waarin geen alcohol zit , hebben een extra goed effect op het onschadelijk maken van tongbacteriën. Omdat de meeste mondwaters alcohol bevatten is het verstandig deze niet te gebruiken. Ook mondwater met chloorhexidine, dat zijn vrijwel alle mondspoelmiddelen zorgen voor aanslag op je gebit en smaakbeschadiging. Dit spoelmiddel is niet schadelijk en doodt alleen de gramnegatieve bacteriën, dit zijn de bacteriën die opereren in gebieden waar zo weinig mogelijk zuurstof is en gassen verspreiden.
  • Drink veelvuldig water en eet met regelmaat, ook het eten van een stevige boterham neemt een deel van het tongbeslag weg. Water heeft een spoelfunctie en bevordert de bouw van speeksel. Speeksel heeft de eigenschap de zwavelgassen die ontstaan vanuit de bacteriën te elimineren.
  • Flossen, tandenpoetsen en stoken maken korte metten met bacteriën. Vaak zit plak nog tussen je tanden, of in pockets zoals gaatjes en bij oude mensen die bijvoorbeeld een slechtpassend kunstgebit hebben. In deze ruimte vestigen zich micro organismen omdat de tandenborstel daar slecht bij kan. Als deze niet op tijd worden weggepoetst dan zal er een rottende stank kunnen ontstaan en is je slechte adem nog lang niet verholpen. Ga ook regelmatig naar de tandarts.
  • Ga naar de tandarts met regelmaat. Problemen met het gebit kunnen een aanleiding zijn van vieze geuren uit de mond.
  • De monoject 412 is een handig hulpmiddel om plekjes schoon te spoelen in de mond waar de tandenborstel maar moeilijk bij kan. Dit is een spuitje die je vult met water en op het plekje zet waar je bijvoorbeeld tandvleesproblemen hebt, of als bijvoorbeeld je verstandskies er doorheen komt en er een ruimte ontstaat waarin zich bacteriën kunnen vestigen. Dit spuitje spuit alle vieze geurende micro-organismen weg en je slechte adem zal een stukje meer verholpen zijn.

 

Slechte adem tot slot

Géen aanslag meer op de tong? Dat houdt in dat je in bijna alle gevallen weer een frisse adem hebt. Poets met regelmaat je tong met bijvoorbeeld Orabrush. Orabrush is een vertrouwde tongplak verwijderaar en wereldwijd erg populair door zijn werking. Stinkadem komt even vaak voor bij mannen als bij vrouwen. Ook komt stinkadem voor bij kinderen. Echter hoe ouder men wordt, hoe groter de kans op halitose bestaat. Ook komt een vieze adem geregeld bij kinderen voor. Vooral bij kinderen kun je halitose verhelpen door goed de tong te schrapen met bijvoorbeeld een Orabrush.

Category: tongschrapers