Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Middel tegen slechte adem

Wat is het beste middel tegen een slechte adem?

Het beste middel tegen slechte adem is toch met zekerheid Orabrush. Als we nagaan dat tongbeslag bij vrijwel alle mensen nummer 1 oorzaak is van vies ruikende adem en Orabrush met gemak deze nare tongplak verwijdert staan we in ons recht dit te roepen. Natuurlijk zijn er veel meer middelen tegen slechte adem, echter Orabrush steekt er met kop en schouders bovenuit. Wil je meer weten over deze handige tool?

Waarom is Orabrush het beste middel tegen slechte adem?

Orabrush is een tongreiniger en verwijdert bacteriën van de tong in een handomdraai. De meeste tongschrobbers zijn gemaakt voor de oppervlakte van de tong. Echter moet je niet vergeten dat de tong bestaat uit kleine spleetjes en scheurtjes. Een gewone tongreiniger bereikt deze crypten niet. Dat doet de Orabrush juist wel. Orabrush heeft naast het schrapertje zeer zachte borstelhaartjes. Met dit schrobbertje wrijf je eerst de crypten schoon van bacteriën. Daarna kun je met het schrapertje het afval zachtjes naar voren schrapen.

Wat zijn nog meer middelen tegen een slechte adem?

Uiteraard is Orabrush niet het enige middel tegen slechte adem. Er zijn verschillende mondwaters op de markt. Als je kiest om een mondwater te nemen als middel om je slechte adem te verhelpen let er dan wel goed op dat het een mondwater moet zijn waar geen alcohol in zit. Uitdroging van de mond is namelijk niet goed.

Een prijzige mondwater, maar wel de enige die echt goed werkt kun je hier bestellen Andere middelen zijn mondspray, kauwgom, tandenstokers, speciale tandpasta etc.

Middelen tegen slechte adem op een rij

  • Orabrush tongreiniger
  • Tetrobreath mondwater – Dit bevat oxyd-8 en dat zorgt voor zuurstof in de mond. Zuurstof gaat slechte adem tegen.
  • Peterselie olie
  • Yoghurt en thee drinken
  • Speekselverhogende producten waaronder suikervrije kauwgom
  • Zink, Cetylpyridine chloride, Chloorhexidine digluconaat en Triclosan


Category: tongschrapers