Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Middelen tegen halitose

Welke middelen helpen tegen halitose?

Middelen tegen halitose ( slechte adem ) waren er al in de Romeinse tijd. De rijke Romeinen maakten toentertijd  al gebruik van een tongschraper.  Destijds waren de middelen tegen halitose wat minder effectief, echter wisten ze dat Halitose het beste bestreden kon worden met middelen die een vieze tong tegengaan. Een tongschraper heeft het meeste effect. Ook vandaag de dag is bewezen dat een tongschraper zoals bijvoorbeeld Orabrush een stinkende adem in bijna alle gevallen kan verhelpen.  In Nederland heeft 30% van de mensen last van Halitose en omdat je meestal niet van jezelf weet of je adem ruikt of niet, gebruikt men geen middelen hiervoor. Natuurlijk poetsen we allemaal onze tanden, maar het schrapen van de tong is bij velen van ons niet bekend.

Zijn er nog andere middeltjes die halitose bestrijden?

  1. Tandpasta,  dit gaat tandplak tegen. Tandplak is een sediment van bacteriën en veroorzaakt vies stinkende adem en moet direct verwijderd worden met tandpasta en een tandenborstel.
  2. Peterselie oliën, deze olie trekt bacteriën aan die zorgen voor een vervelende ademreuk, waardoor de zwavelgasproductie afneemt.
  3. Mondwater zonder alcohol. Mondwater heeft twee functies, het neutraliseert de stinkende zwavelgassen die uitgestoot worden en het verwijdert de bacteriën die zich in de mond bevinden.
  4. Interdentale mondhygiëne , met driehoekige tandenborstels, tanddraad en interdentale borsteltjes en tandenpoetsen zijn essentiële zaken voor de behandeling van Halitose.

De beste voedingsmiddelen tegen halitose?

  1. Eet en drink genoeg fruit , groente en water.
  2. Zorg ervoor dat je voldoende koolhydraten binnenkrijgt. Ook het eten van brood werkt als een soort tongschraper.
  3. Yoghurt eten zou helpen tegen slechte adem, echter is dit onderzoek uitgevoerd onder 23 personen en daarom niet betrouwbaar genoeg te noemen.
  4. Drink groene thee, het remt de productie van de verkeerde micro organismen in de mond.
  5. Eet peterselie tegen knoflook, knoflookgeur dringt je bloedbaan binnen en daarom adem je het uit via de longen.
Category: tongschrapers