Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Natuurlijke middeltjes frisse adem – Welke gebruiken?

Wat zijn natuurlijke middelen tegen slechte adem?

Er is een aantal natuurlijke middelen tegen slechte adem. De meeste middelen zijn erg simpel te hanteren. We hebben de volgende middelen voor u op een rijtje gezet:


Water drinken als natuurlijk middel tegen vieze adem.

Het beste natuurlijke middel tegen slechte adem is het drinken van water. Water heeft een natuurlijk effect op de gesteldheid van de mond. In meerdere opzichten heeft water een functie. Ten eerste legt het een slot op de maag, waardoor er geen maaggassen via de slokdarm naar buiten kunnen treden. Ten tweede zorgt water voor een puur zuiverend effect, doordat het simpelweg bacteriën, eiwitten en voedselresten wegspoelt. De belangrijkste natuurlijke eigenschap als middeltje voor slechte adem is het bevochtigen van de mond. Water bevordert de productie van speeksel in de mondholtes. In speeksel zitten gezonde enzymen die met man en macht de slechte bacteriën trachten te verpletteren. Als er genoeg speeksel wordt aangemaakt, zijn de enzymen rijkelijk aanwezig en krijgen slechte bacteriën nul kans zich voort te planten. Drink water of thee , als natuurlijk middel tegen slechte adem.

 

Zurig fruit

Zurig fruit en voedsel is een uitstekend werkzaam natuurlijk middel tegen slechte adem. Met name wortels appels en bessen geven de zuurtegraad van speeksel een extra stevige boost. Speeksel is van origine zurig en voelt zich in zijn sas met zure en natuurlijke middelen zoals bijvoorbeeld fruit. Hoe meer zuur hoe meer enzymen en des te beter de stank veroorzakende vretertjes vernietigd kunnen worden.

 

Tongreiniger Orabrush

Een wat minder natuurlijk middel is het gebruik van een tongreiniger, maar des te effectiever. De Romeinen gebruikten het zelfs al tegen slechte adem. Je kunt je tong het beste poetsen met een goed werkende tongschraper zoals The Orabrush. Orabrush reinigt de tong met veel precisie en vernietigt daarmee de grootste veroorzakers van slechte adem. Het zijn namelijk de witte bacteriën op de tong die slechte adem teweegbrengen. Met natuurlijke middelen kun je uitstekend korte metten maken met slechte adem. Drink voldoende water, eet fruit en schraap je tong dagelijks om op een goede en effectieve manier van je slechte adem af te komen.

Category: tongschrapers