Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Slechte adem middelen

Welke middelen zijn het best tegen slechte adem?

Middelen tegen slechte adem zijn overal ter wereld “booming business.” Echter blijkt dat slechts een aantal middelen écht effectief zijn om een stinkende mond uit te schakelen. In dit stuk gaan we in op welke middeltjes goed werken, maar ook de grote fabels, namelijk de producten die stiekem niet zo effectief zijn, maar waarvan het wel wordt gesuggereerd.

 

Welke middelen werken niet goed of zelfs helemaal niet tegen slechte ademgeur?

  1. Maskerende middelen helpen slechts tijdelijk tegen vieze mondodeur. Dan moeten we met name denken aan kauwgom, smintjes en mondwaters. Grote bedrijven adverteren erop los, maar werkt het wel echt? Kauwgom met suiker, blijkt slechte adem te verergeren, net als mondwaters waarin alcohol zit. Okee, bent een kwartier gevrijwaard van mondstank en je adem is fris, echter komt stinkende mondgeur daarna dubbel en dwars terug. Naast het feit dat alcohol je mond uitdroogt doodt het ook de goede bacteriën die nodig zijn om de verkeerde af te breken. Neem daarom altijd een mondwater waarin geen alcohol zit, en neem suikervrije kauwgom. Kauwen is goed voor de speekselproductie, én speeksel heeft een positief effect op het elimineren van stinkadem. Mondwaters kunnen tongplak verwijderen en zijn redelijk behulpzaam voor een frisse adem. Tetrobreath bevat geen alcohol en bevat de stof oxyd 8. Omdat de stinkende bacteriën het liefst opereren in zuurstofloze ruimtes, zullen ze worden vernietigt door Oxyd 8.
  2. Yoghurt, zou volgens een Amerikaanse arts slechte adem tegengaan. Er zitten stoffen in yoghurt die ervoor moeten zorgen dat de gassen die bacteriën uitstoten zouden worden gereduceerd. Later blijkt dat deze test is uitgeoefend op slechts 23 personen en daarom kunnen wij deze conclusie als niet betrouwbaar bestempelen. Overigens kan het aannemelijk zijn dat yoghurt de gassen vanuit de maag kan reduceren. Echter de eiwitten die het achterlaat in de mond, zullen worden opgepikt door de stinkende bacteriën. Vermijd dus ook zoveel mogelijk zuivel.

Welke middelen helpen wél tegen een slechte adem?

  1. Gek genoeg is het beste middel tegen een slechte adem dichterbij dan je denkt. Het gaat namelijk om een tongreiniger die je in elke drogisterij of online kunt kopen. Doordat je tong meestal wat ruw van aard is, is het een gemakkelijk plekje voor etensresten, en andere lichaamstoffen om zich hier in te nestelen. De bacteriën die zich in de mond bevinden snellen zich hier ook naar toe om deze resten te proberen af te breken. Tijdens deze bezigheid komen er bepaalde zwavelverbindingen vrij. Deze gassen stinken zó erg, dat je er een slechte adem van krijgt.
  2. Een tongreiniger ( bijv. Orabrush ) maakt de rug van je tong goed schoon en schraapt alle bacteriën en vuil weg, zodat je stapsgewijs je frisse adem weer terugkrijgt. Een goedgewaardeerd tongschraapmiddel is Orabrush. Met de Orabrush foam en een alcoholvrije mondwater van bijvoorbeeld Tetrobreath, ben je in 1 klap af van je slechte adem.

Omdat slechte adem in 9 / 10 gevallen van alle patiënten ter wereld ontstaat door tongbacteriën is een tongschraper met stipt hét middel nummer 1 ter wereld. Voor overige producten verwijzen wij u door naar een specialist, omdat slechte adem in de meest andere gevallen komt door gezondheidsredenen.

 

Category: tongschrapers