Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Tong aanslag informatie

Tong aanslag

Vieze adem gaat bijna altijd samen met aanslag op de tong. Aanslag op de tong is meestal wit van kleur, en komt het vaakst voor op het achterste gedeelte van de tong.

Steek uw tong eens uit en kijk in de spiegel. Ziet u een witte coating uw tong bedekken? Geen zorgen, u kunt aanslag op de tong gemakkelijk verwijderen en bovendien doet het geen pijn.

Het hebben van een witte tong betekent in vrijwel alle gevallen dat u last heeft van een slechte adem.

  • Verwijder tong aanslag het snelst met Orabrush
  • Een witte tong duidt op slechte adem
  • Ook roken kan een witte tong veroorzaken

 

Tongaanslag oorzaak

Hoe ontstaat aanslag op de tong? De grootste oorzaak van een witte tong  zijn bacteriën, dode cellen en voedselresten die zich neergestreken hebben in de groeven van de tong.
Deze organismen ontstaan door slechte gebitshygiëne, alcohol, droge mond en het niet reinigen van de tong.  Begin in alle gevallen eerst met het reinigen van de tong door middel van een tongschraper.
Orabrush is op dit moment de meest gebruikte en meeste effectieve tongreiniger ter wereld.

Tong aanslag verwijderen

Als je een slechte adem wilt tegengaan is het verwijderen van tong aanslag belangrijk.  De meeste mensen die last hebben van een witte tong hebben over het algemeen diepere crypten in de tong.

Dit zijn kleine scheurtjes waar bacterien zich neerstrijken. Verwijder de tong aanslag met een tongreiniger.

Verder is het van belang minder te roken, de speekselproductie op peil te houden, goede gebitshygiëne erop na te houden en met de huisarts te overleggen of de oorzaak bij medicijngebruik ligt.

Orabrush Tongschraper

Tong aanslag kun je het beste verwijderen met Orabrush. Orabrush maakt op een gemakkelijke manier korten metten met tong aanslag.

Orabrush tongreiniger heeft 250.000 facebook fans en de filmpjes zijn al miljoenen keren bekeken. Tong aanslag kun je niet verwijderen met een tandenborstel, daarmee kun je je tong beschadigen.

Category: tongschrapers