Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

In 9/10 gevallen helpt een tongschraper bij slechte adem

tongschraper

Slechte adem en een vieze tong maakt mensen onzeker. Vaak zullen mensen niet gauw meer contact zoeken, uit angst
voor  het feit dat mensen hen “ruiken.” Het probleem lijkt niet makkelijk te verhelpen, maar een behandeling op de juiste manier (  Dr Bob) zorgt voor een uiterst eenvoudige oplossing: De Tongschraper.

Een gelig witte laag achter op de tong duidt op tongplak. Daarin zitten bacteriën die de vieze adem doen ontstaan.Deze bacteriën in het witte laagje breken namelijk eiwitten af. Tijdens dit afbraakproces ontstaan er zwavelbevattende lucht, net zoals die in de darmen ontstaat. Deze geur kan erg doordringend zijn.

Hoe het komt dat zo’n laag onstaat weet vooralsnog niemand. Het probleem kan hardnekkig zijn, maar bij een juiste aanpak is het goed te verhelpen weet Dr Bob uit amerika. Hij ontwikkelde voor dit vervelende probleem een special tongbrush om de slechte adem en vieze tong te herhelpen. Slechte adem ontstaat niet door maagproblemen zoals veel mensen aannemen.

Dr Bob uit Amerika is een echte expert op het gebied van bacteriën op de tong en de daarbij gepaarde slechte adem. Kauwgom, smints, mondsprays etcetera, werken perfect tegen de vieze smaak in de mond, maar hebben totaal geen toegevoegde waarde om het probleem te verhelpen.

De dagelijkse goedkope tongschrapers bereiken de binnenste delen op de achterkant van de tong zeer gering tot niet.
Wanneer je je tong uitsteekt onstaat er een bepaalde vorm. Deze wordt bij artsen de “vallei des doods” genoemd.

Uiteraard heeft het deze naam te danken aan de nare geur die het kan veroorzaken wanneer tongplak zich daar gevormd heeft. De Orabrush tongschraper is speciaal gemaakt om alle andere tongschrapers te doen vergeten, en het probleem van vieze adem nu echt eens op te lossen.

 

Category: tongschrapers