Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Witte tong slechte adem

Wat doet een witte tong met mijn adem?

Vooral bij jongeren blijkt dat een vieze en witte tong met aanslag dé bakermat is van slechte asemgeur. Er is nog een twintigtal andere oorzaken te noemen, echter komen deze schaars voor gezien ze vaak onderliggende gezondheidsredenen hebben. Bij ouderen zie je dat naast wit tongplak, juist de aandoeningen in het lichaam een reden kunnen zijn van een stinkende smoezelige adem. Een witte tong is in vrijwel álle gevallen de oorzaak waarom je slechte adem hebt en daarom is het erg belangrijk je tong schoon te maken. Dat gaat gemakkelijk met Orabrush.

 

Witte aanslag op de tong brengt één en al ellende!

Van de 1000 mensen die moeten dealen met een slecht ruikende stinkmond komt dat bij 980 van hen door witte, bruine of gele tongaanslag. Ieder persoon op deze aardkloot heeft nu eenmaal een structuur op de tong. De één wat meer dan de ander. Hoe grover de tongstructuur des te groter de kans op een opeenhoping van vieze kleine organismen op de tong.

Wat doet wit tongbeslag met je adem?

Tongaanslag bestaat uit bacteriën. In de mond komen ongeveer vier soorten bacteriën voor waarvan we jullie de namen zullen besparen. Deze bacteriën proberen cellen, eiwitten en voedselresten af te breken. Wanneer ze met dit afbraakpartijtje druk zijn komen er verschillende sulfides vrij. Sulfides zijn gassen. Je mag wel zeggen dat deze gassen enorm vies stinken en zorgen voor stinkende mondadem!

Verwijder tongplak zo snel je kunt.

Zorg er dus ten alle tijden voor dat je tongaanslag voorkomt door de mond goed schoon te houden van eiwitten en voedsel en daarnaast aandachtig je tong te schrapen met Orabrush en eventueel de tonggel.

Beste middelen tegen slechte adem volgens tandartsen en mondhygiënisten?

Zo goed als alle professionals werkzaam in tandarts- en mondhygiënistenpraktijken raden aan de tong te reinigen in de strijd tegen slechte adem. Dit kan het beste met een tongreiniger of een tongschrobber zoals ze dit in België noemen. Een goede tongschraper voor de strijd tegen tongaanslag is Orabrush. Orabrush heeft naast de schraper ook een verfrissende tonggel en maakt de behandeling daarmee nog effectiever.

Category: tongschrapers