Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Witte tong veroorzaakt slechte adem

Slechte adem in combinatie met een witte tong

Slechte adem kun je in de regel relateren aan een witte tong. Natuurlijk is de tong niet compleet wit, maar je ziet wel een gelige aanslag achter op de tong. Het oogt niet alleen erg onverzorgd, het zorgt ook nog eens voor een onwelriekende adem. Het is tamelijk onschuldig en het doet geen pijn, maar het is wel van belang om deze witte plaquelaag te ontdoen met een tongreiniger! Daarvoor kunnen wij u het beste een Orabrush aanraden.

Witte tong in combinatie met bacteriën

Een witte tong bevat vele bacteriën die zich hebben opgehoopt in de spleetjes van de tong. Naast bacteriën vestigen zich hier ook dode cellen en afval van etensresten. Met name eiwitten zijn de grote boosdoener. De bacteriën zijn druk met het omzetten van deze afvalstoffen in gassen. We kunnen stellen dat deze gassen bijzonder slecht kunnen ruiken. Ook het drinken van alcohol, onvoldoende tandenpoetsen en te weinig speekselproductie bevordert dit stinkende proces. Neem daarom een Orabrush en maak korte metten met slechte adem !

Hoe stop ik mijn witte tong?

Soms zien we mensen zingen, of heel hard lachen en dan zie je een witte tong tevoorschijn komen. Dat ziet er niet schoon uit. En dat is het niet alleen, je weet dat diegene dus ook een slechte adem heeft. Is de tong ribbelig van aard en structuur , dan heb je een vergrote kans op onfrisse mondgeur. Houd dus ten allen tijde je tong goed schoon met Orabrush. Dit handige dingetje kun je iedere dag gebruiken en is simpel te hanteren.

Category: tongschrapers