Tongschraper Top10? | Best Geteste Tongreiniger!

Welke tongschraper is het meest populair? Hoe kun je het beste je tong schoonmaken? Voorkom aanslag op de tong

Slechte adem heb ik alleen in de morgen

Slechte adem heb ik alleen ‘s morgens

De meeste mensen hebben alleen s ochtends een slechte adem en dat is vrij normaal. In bijna alle gevallen kun je slechte adem direct verhelpen door Orabrush te gebruiken.

Soms slaap je met de mond open waardoor de mond uitdroogt. Als er geen speeksel wordt aangemaakt krijgen de bacterien in de mond alle ruimte om er flink huis te houden. Deze bacterien kunnen voor een onprettige mondgeur zorgen. Er wordt gezegd dat 1 op de 3 altijd last heeft van slechte adem. De andere hebben slechts een tijdelijke vorm hiervan omdat ze bijvoorbeeld kruidig voedsel hebben genuttigd. Of alleen een vieze adem tijdens het wakker worden.

Chronisch last van slechte adem

Een derde ruikt chronisch uit zijn of haar mond en het is belangrijk om daar iets aan te doen. Men doet er goed aan om een halitoloog te bezoeken. Er zijn ook mensen die denken dat ze uit hun mond ruiken maar zich dat slechts verbeelden. Een mooie test om erachter te komen of je uit de mond ruikt kun je hier vinden. Orabrush heeft een slechte adem tester ontworpen waarbij je de kwaliteit van je adem kunt meten.

Oorzaak van slechte adem in de ochtend.

Zoals al uitgelegd is de oorzaak van slechte adem in de ochtend te wijten aan onvoldoende productie van speeksel. Op de een of andere manier stopt de werking van speekselklieren en droogt de mond uit. Bacterien in de mond hebben alle kans zich te verplaatsen en slechte adem te veroorzaken. Je wordt ‘s ochtends wakker met een vieze smaak in de mond.

Oplossing slechte adem in de morgen.

Voor het slapen gaan alle bacterien uitschakelen door de tong goed schoon te maken met Orabrush, tanden te poetsen en te flossen. Lees hier alles over het hebben van een slechte adem

Lees ook deze gerelateerde onderwerpen :

Voornaamste oorzaken slechte adem
Last van slechte adem
Oorzaken slechte adem
Slechte adem ochtend
Slechte adem oplossen
Tips tegen slechte adem
Slechte adem testen
Slechte adem verhelpen
Terug naar Homepage

Category: tongschrapers